PPT_300x200

PERSONAL TRAINING

Waarom Personal training?

Vind je het moeilijk om gemotiveerd te blijven? Ben je uitgekeken op je training of boek je geen vooruitgang meer? Heb je lichamelijke klachten waardoor je meer begeleiding nodig hebt? Of ben je juist een topsporter en wil je specifieker trainen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bekijken samen met jou welk trainingsschema het beste bij jou past en maken een persoonlijk stappenplan wat jou  in staat stelt je doelen echt te bereiken!

Wat is Personal Training

  1. Een Personal Trainer is alleen met zijn of haar klant bezig! 100% focus! Dit kan 1 op 1 zijn, maar ook een klein groepje van 4 personen.
  2. Een Personal Trainer is volledig toegewijd om je doelen te realiseren!
  3. Een Personal Trainer is flexibel! De Personal Trainer spreekt af wanneer het de klant schikt!
  4. Bij de normale fitnessbegeleiding dient men zich toch vaak aan te passen aan de mogelijkheden in het werkrooster. De Personal Trainer is dus veel flexibeler en kan zelfs buiten de club of ’s avonds laat een trainingssessie doen.
 Een Personal Trainer weet en kan meer!. De Personal Trainer beschikt over bijzondere kwaliteiten die je nog sneller en beter helpen bij het bereiken van je gezondheids- en fitheidsdoelen.
  5. Een Personal Trainer doet andere oefeningen! Een PT-er heeft meer ruimte, mogelijkheden en materialen om functioneler te trainen. Functionele training betekent kortweg; meer oefeningen die aansluiten bij de situatie in de dagelijkse praktijk. Er worden dus veel andere oefeningen gedaan.

MEDICAL

Lichamelijke klachten

Schouder-, rug- of gewrichtspijn kan je erg belemmeren in je werk of dagelijks leven. Misschien wil je liever niet intensief bewegen omdat je bang bent dat je klachten verergeren. Met behulp van medical training kunnen wij jouw klachten verhelpen of verminderen.

Diabetes

Diabetes is een groeiend probleem in Nederland. Steeds meer mensen krijgen te maken met deze ziekte. Met behulp van pro personal fit® kun je je leefstijl drastisch veranderen, je symptomen aanpakken en je medicatie afbouwen. Sporten is hierbij onmisbaar en verlaagt o.a. je glucosespiegel. Een belangrijk onderdeel in de aanpak van diabetes kan zijn de speciale aandacht voor gevoelens van stress en emoties.

Obesitas

Ben je al lang ontevreden met je lichaam en wil je het roer nu echt omgooien? Niet door te focussen op afvallen, maar op gezondheid en beweging. Hierdoor krijg je weer een gezonde relatie met goede voeding, zonder een obsessie voor diëten te ontwikkelen.

Zwangerschap

Juist tijdens je zwangerschap is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Dit is met een veranderend lichaam niet altijd eenvoudig. Blijf tijdens en na je zwangerschap fit en gezond en vraag naar de speciale zwangerschapstraining. Zo blijf je gedurende de zwangerschap energiek en kom je na de bevalling snel weer in shape. Goed voor jou en je baby.

Overige

Ook bij een depressie, burn out, hart- en vaatziekte of osteoporose kan pro personal fit® met je meedenken en je klachten verlichten. Wil je meer informatie over medical training? Neem dan contact op via het contactformulier.

Boksen 300x200

BUSINESS

Bootcamp

Ben je een werkgever of werknemer en wil jij samen met je collega’s de strijd aangaan? Overweeg dan een outdoor bootcamp, waarbij kracht en conditie volop aan bod komen. Gezellig én uitdagend!

Business

Gezond op het werk? Dat kan op veel manieren: pro personal fit® verzorgt op maat gemaakte trainingsprogramma’s, workshops, één op één coaching en fysieke trainingen (bootcamp). Goed voor de werksfeer, teamspirit, productiviteit en het terugdringen van het ziekteverzuim.

Business training op maat

Pro personal fit® verzorgt trainingen op maat en één op één coaching op het gebied van verbetering van leefstijl, afvallen en ziekte- en blessurepreventie. Of je medewerkers juist veel achter de PC werken of fysiek zwaar werk doen, een ergonomische manier van werken en gezonde leefstijl is voor iedereen belangrijk. Voor elke doelgroep is er een passende training. Dit wordt altijd afgestemd op de wensen van de opdrachtgever en het niveau van de doelgroep. Geïnteresseerd? Laat je dan nu informeren over één van de business trainingen.

Fietsen 300x200

TEAM BUILDING

Teambuilding bootcamp is een sportief uitje van pro personal fit® waarin samenwerking en gezelligheid centraal staat. Opdrachten in tweetallen worden afgewisseld met groepsopdrachten. Zijn jullie sportief ingesteld en houden jullie van een uitdaging in de buitenlucht? Zoek niet verder en boek. De locatie en intensiviteit van Teambuilding bootcamp zijn bespreekbaar en geschikt voor iedereen die van sporten houdt en ook ideaal voor bedrijfsuitjes!

Bootcamp 300x200

BOOTCAMP

Bootcamp Adult

Bootcamp is het in teamverband sporten in de buitenlucht, waarbij plezier vooropstaat. Het doel is om onder professionele begeleiding van een Personal Trainer effectief te trainen, zodat je je persoonlijke doelen kunt behalen. Wil je graag fitter worden, afvallen of sterker worden, maar staat het idee van een fitnessruimte je tegen? Dan is Bootcamp zeker voor jou geschikt.

Bootcamp bestaat namelijk uit een afwisselend pakket aan oefeningen die je bij voorkeur in de buitenlucht uitvoert, pro personal fit® zal deze bootcamp verzorgen op het strand van Noordwijk en in de uitgebreide sportfaciliteiten van Hotels van Oranje. Met een bootcamp werk je aan je conditie, doe je rek- en strekoefeningen en komen er leuke, uitdagende spierversterkende oefeningen voorbij. Doordat je in groepsverband traint, ontstaat er al snel een leuke en ontspannen sfeer. De teamgeest zorgt ervoor dat je net dat beetje extra geeft, of je nu individuele oefeningen doet, in tweetallen werkt of in groepsverband werkt.

Bootcamp Kids

Ben je opzoek naar een origineel kinderfeestje? Wil jij jouw kinderen ook laten ervaren hoe leuk kids bootcamp is? Of zoek je nog een leuke invulling voor een familie weekend? Dan hebben wij goed nieuws: pro personal fit® organiseert KIDS BOOTCAMP.

Tijdens de training laten wij de kids zweten, hard werken maar vooral lol met elkaar maken! Samen met jou bepalen wij een geschikte dag en een leuke uitdagende locatie, zo kan de kids bootcamp plaats vinden op het strand, bos of bij een vereniging.

Al diverse keren hebben wij een kids bootcamp mogen organiseren en de kids vermaakt met een geweldige training. Zo hebben wij clinics gegeven voor diverse voetbal en hockey teams met meiden en jongens van verschillende leeftijden.

Tijdens deze trainingen stond samenwerking, plezier en het verbeteren van de conditie en kracht centraal.